Genealogie Limburg Wiki:Algemene disclaimer

Uit Genealogie Limburg Wiki
Versie door Eugene (overleg | bijdragen) op 2 feb 2024 om 19:45 (→‎   Aansprakelijkheid)
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)

-->

   Er is geen garantie aangaande de juistheid van de artikelen

Deze genealogie wiki wordt geschreven door het publiek. Hoewel vrijwel iedereen die deelneemt ernstig probeert correcte informatie te verstrekken kan er wat dat betreft geen garantie gegeven worden. Iedereen die zichzelf kennelijk deskundig acht, mag wijzigingen in de tekst aanbrengen.

   Ziet u een onjuistheid?

Als u meent een fout te bespeuren, staat het u vrij die - als u zeker bent - zelf meteen te verbeteren, of -als u niet zover wilt gaan- een opmerking hierover te maken op de overlegpagina die bij iedere pagina hoort. We willen u ook van harte aanmoedigen dit te doen.

   Aansprakelijkheid

De vrijwilligers die deze genealogie wiki schrijven (en dat is het publiek, dus ook uzelf) aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de juistheid van de gegeven informatie. Ze kunnen zelfs niet garanderen dat de auteurs zorgvuldigheid hebben betracht bij het formuleren van de artikelen. Gebruik van de informatie is geheel vrij, maar wel voor eigen risico.
Er zijn gebruikers (moderatoren) die extra mogelijkheden op technisch niveau hebben op deze website, zoals het verwijderen van pagina's, beveiligen van pagina's en het ontnemen van schrijfrechten aan gebruikers. Dit zijn mogelijkheden die gewone gebruikers niet hebben.
Als er volgens u een probleem is, neem dan contact op met de beheerder om het probleem kenbaar te maken en te zoeken naar een oplossing.

   Zie ook