Overleg gebruiker:Eugene

Uit Genealogie Limburg Wiki

Sijben

Hoi Eugène,

Het lijkt dat Ron al een tijdje niet meer actief is op Genwiki; omdat zijn Sijben artikel verwijderd werd? Ik vind het jammer dat je dat niet heb teruggeplaatst; hoewel hij dergelijke problemen had kunnen voorkomen door tenminste globaal zijn bronnen erbij te zetten.

Groet, Wil

Spam

Beste Eugene, tegen de vervuiling is het beter de volgende pagina's te verwijderen. Met vriendelijke groet, Lidewij 22 jun 2012 11:24 (CEST) Overleg gebruiker:Musclefan10282 Overleg gebruiker:Xiaoqiu1234 Overleg gebruiker:Xiaoqiu12343 Overleg gebruiker:Akogochan Overleg gebruiker:EmileFbf Overleg gebruiker:Jiayouha32Gebruiker:Jiayouha32 Overleg gebruiker:NestorTlp Overleg gebruiker:Ticeager Overleg gebruiker:Wilma2274 Overleg gebruiker:Xiaoqiu12341 Overleg gebruiker:Xiaoqiu12344 Overleg gebruiker:Exie Gebruiker:Jiayouha321Overleg gebruiker:Jiayouha321 Overleg gebruiker:Tlilly Overleg gebruiker:Xiaoqiu12342

Dag Eugène,
Net terug van vakantie moet ik helaas vaststellen dat 'onze' Genwiki steeds meer SPAMpagina's bevat, waar geen zinnig mens iets aan heeft. Ik weet niet of deelname aan Genwiki iets hoogdrempeliger te maken is, maar zoals het de laatste tijd gaat, vind ik verdere deelname erg onbevredigend. Iedere keer als in inlog, voel ik me geroepen om eerst de puin te ruimen waaraan ik mij ontzettend stoor. Ik kan me voorstellen dat jij en Fred geen zin hebben om iedere dag met de bezem erdoor te gaan, maar helaas lijkt dat wel DAGELIJKS nodig, willen we voorkomen dat Genwiki totaal verloedert.
Zoals het nu gaat, zie ik voorlopig af van verdere bijdragen, totdat er een fatsoenlijke oplossing is tegen de oprukkende spam. Mail me s.v.p. via mijn webpagina www.loegiesen.nl zodra je een voorstel hebt.
--Loe 10 aug 2012 16:06 (CEST)