Anonieme gebruiker

Wijzigingen

Uit Genealogie Limburg Wiki
1.301 bytes toegevoegd ,  5 februari
k
Regel 21: Regel 21:  
Met vriendelijke groet,
 
Met vriendelijke groet,
 
Eugene Dubois
 
Eugene Dubois
 +
 +
Beste Eugene,
 +
 +
Ik begrijp je zorg en het klopt denk ik ook wel dat een fg een dpia beoordeling kan doen. Ik heb avg en dpia een beetje doorgenomen.  In elk geval geldt vanuit AVG eerst een waarschuwing voordat een boete wordt opgelegd. Die is er niet.
 +
 +
Ik heb dan ook het volgende toegevoegd:
 +
 +
''4/2/2023 verzoek webbeh. in leven zijnde personen verwijderen. Overleg AVG-6 beginselen.
 +
Uitvoering DPIA besluit: 1-9; vereist 1-17
 +
Status: geen klacht, geen waarschuwing.
 +
 +
© 💑 Familie Sindorff rekening is gehouden met privacy van persoonsgegevens, indien niet voldoende gaarne aanpassen. Your privacy has been taken into account please adjust if not sufficient.''
 +
 +
Indien sprake is van waarschuwing klacht of een artikel per abuis onjuist geinterpreteerd of voorkeur door de familie alsnog (deels) te verwijderen verneem ik dat graag. Dat kan ook wijzigen in de toekomst; het valt misschien idd een beetje onder innoveren.
 +
 +
Omdat de site uiteindelijk niet door ons wordt gehost is het wel prettig aan de huisregels te willen houden en ligt het besluit bij de host.
 +
 +
Het is een vrije site waar iedereen kan toevoegen of verwijderen. Dat speelt ook mee. Het gaat om authenticiteit. Misschien is het wel zo transparant verdiensten op de site te vermelden in beheer en onderbeheer.
 +
 +
Mvg-
 +
I. Sindorff
3.814

bewerkingen