Overleg gebruiker:Ad Welschen (aka AJW)

Uit Genealogie Limburg Wiki
Ga naar: navigatie, zoeken

Welkom bij Genealogie Limburg Wiki! We hopen dat u veel goede bijdragen levert. Waarschijnlijk wilt u de hulppagina's lezen. Nogmaals, welkom en veel plezier! Eugene Dubois (overleg) 24 aug 2012 21:24 (CEST)

Zoals bekend ben ik geen nieuwe gebruiker. Tot op heden heb ik voor de GenWiki Limburg meer dan 6000 bewerkingen uitgevoerd sinds eind maart 2008 (om precies te zijn 6420 tot en met 15-8-2012). Zie voor een overzicht [1]. Ik ben een grote bijdrager, met een gemiddelde van 121 bewerkingen per maand (over 53 maanden), dat is 4 bewerkingen per dag gedurende ruim meer dan vier jaar! (Daarnaast heb ik voor de GenWiki Gelderland ook enkele bijdragen geleverd.)
Door een onbedoeld effect van de recente anti-spam maatregelen (die ik toejuich) kreeg ik ineens geen toegang meer. Elf dagen geen toegang betekent bij dergelijke aantallen direct een merkbaar verlies aan 'productie'. Dat was vervelend, niet in de laatste plaats voor de site, mag ik wel zeggen. Ik heb mij genoodzaakt gezien een nieuwe gebruikersnaam aan te vragen.
-- Ad Welschen (aka AJW) (overleg) 26 aug 2012 13:04 (CEST) ( = voorheen Gebruiker AJW).