Genealogieën

Uit Genealogie Limburg Wiki
Versie door HLuijten (overleg | bijdragen) op 18 jun 2024 om 08:05
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Inhoudsopgave:

A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z


Onderstaand een overzicht met stambomen die op deze GenWiki gepubliceerd zijn, dan wel waarvoor een verzoek tot plaatsing is gedaan.
Het is dan ook niet de bedoeling dat hier rechtstreekse links naar externe pagina's gezet worden! Maak in dat geval een pagina aan voor de betreffende familienaam, plaats een klein stukje met informatie over de familie en daaronder een externe link!

Een afzonderlijke categorie wordt daarbij gevormd door families die van adel zijn of waren. Deze zijn ook opgenomen in de categorie Adellijk geslacht. In het verlengde hiervan is de categorie Patriciërsfamilie gereserveerd voor leden van families die gedurende tenminste 150 jaar of zes generaties een vooraanstaande en vaak leidinggevende rol speelden. Zie voor een verdere uitleg het lemma patriciaat.

Voorts is een afzonderlijke categorie Persoon met biografische en/of genealogische informatie over personen die historisch van belang waren voor Limburg. Deze artikelen vormen in beginsel een subcategorie en vallen dus pro forma onder Genealogieën, maar worden niet als zodanig gemarkeerd.

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

Q

R

S

T

U

V

W

X

Z


Inhoudsopgave:

A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z